Kunnon Startti.
   

Testaus ja valmennus

Olemme laajan koulutuspohjan ja pitkän työkokemuksen omaavia fysioterapeutteja. Työssämme yhdistämme eri erikoistumisten että valmennuksellisten koulutusten tietotaitoa. Meiltä löytyy Personal Trainer-, Physio Trainer-, Nutrition Coach-, Terve Urheilija –kouluttaja- ja urheilufysioterapeuttitutkintoa, ja lisäksi mm. Suomen Valmentajien ja urheilulääketieteen koulutukset antavat laajan pohjan tehdä juuri sinulle sopivat tutkimiset, testaukset, treeniharjoitteet ja ohjaukset.

Nämä soveltuvat liikuntaa aloitteleville, kuntoilijoille ja urheilijoille, sekä terveille että tuki- ja liikuntaelinoireisille ja mm. painonhallintaan; katsomme tilanteen sinun kannaltasi. Urheilupuolella löytyy asiantuntemusta mm. palloilulajien, yleisurheilun, hiihdon ja fitnessurheilun saralta.

Uutta – TE3:
koko kehon liikkuvuusanalyysi, suositeltavat harjoitteet ja tietokoneanalyysin mukaiset tulokset ja niiden läpikäynti.

Testaus muun muassa

  • terveyskuntotestit
  • liikehallintatestit
  • liikkuvuus/venyvyys
  • tasapaino, koordinaatio
  • lihasvoimatestaukset
  • kehonkoostumus

 

Olemme laajan koulutuspohjan ja pitkän työkokemuksen omaavia fysioterapeutteja. Työssämme yhdistämme eri erikoistumisten että valmennuksellisten koulutusten tietotaitoa.

 

Meiltä löytyy Personal Trainer-, Physio Trainer-, Nutrition Coach-, Terve Urheilija –kouluttaja- ja urheilufysioterapeuttitutkintoa, ja lisäksi mm. Suomen Valmentajien ja urheilulääketieteen koulutukset antavat laajan pohjan tehdä juuri sinulle sopivat tutkimiset, testaukset, treeniharjoitteet ja ohjaukset.

Lue lisää

   
Kunnon Startti.