Kunnon Startti.
   

Ryhmien esittely

Kunnon Startin ryhmätila Kunnon Kehossa toimivat ryhmät ovat aina pienryhmäharjoittelua (max 15 hlöä), ohjaajina erikoiskoulutetut fysioterapeutit ja koulutetut personal trainerit. Ryhmät ovat siten turvallisia ja harjoittelu voidaan kohdentaa jokaisen henkilökohtaisten tarpeiden mukaan.

Circuit

Circuit-tunti on kiertoharjoittelua monipuolisilla välineillä. Tunti tarjoaa haastetta kehon hallinnalle ja tehokasta lihastreeniä myös syville lihaksille. Nopeustreeniosiot nostavat sykettä sopivasti ja tunti sisältää myös hyvät liikkuvuusharjoitteet. Voit tehdä treenin oman kuntotasosi mukaan. Ohjaajana ft Teija Simola.

Kehonhuolto 60+

Kevyttä jumppaa tasapainoillen, syviä lihaksia aktivoiden sekä liikkuvuuksia ylläpitäen ja venytellen. Ohjaajana ft Eeva Kanerva.

Keho kuntoon

Tällä lihaskuntotunnilla jumpataan eri välineitä apuna käyttäen, muun muassa kahvakuulalla. Tunti sopii kaikenkuntoisille. Ohjaajana ft Pirjo Koskinen.

Faskiarentoutus

Faskiarentoutus-tunnin tavoitteena on lisätä monipuolisesti kehon liikkuvuutta sekä rentouttaa kropan lisäksi mieltä. Oiva tunti aktiiviseen palautumiseen. Liikkeet ovat yksinkertaisia ja ne tehdään omaan tahtiin hengityksen rytmiin. Lopuksi lyhyt rentoutusharjoitus. Ohjaaja ft Eeva Kanerva.

PhysioPilates

PhysioPilates on fysioterapeutin ohjaamaa Pilates-harjoittelua, jossa yhdistyy fysioterapia ja Pilateksen pääperiaatteet. Keskivartalon käyttö, hengitys, tarkkuus, lihasten oikea aktivoitumisjärjestys, keskittyminen ja virtaavuus. Sopii hyvin tuki- ja liikuntaelinten oireiden ja hoitoon. Päivät sovitaan erikseen. Ohjaaja ft Tuija Jokinen.

   
Kunnon Startti.