Kunnon Startti.
   

Henkilökunta

Fysioterapia- ja kuntosalitoimintamme painottuu tuki- ja liikuntaelimistön kuntouttamiseen. Teemme sekä yksilö- että ryhmäfysioterapiaa. Toimimme ammatinharjoittajina reippaassa ja vauhdikkaassa tiimissä. Koulutamme itseämme säännöllisesti, mm.erilaiset mobilisaatiotekniikat, fasciakäsittelyt, kinesioteippaus, erilaiset liikeohjaustaidot. Mikäli haluat tietää koulutuksistamme lisää, kysy meiltä henkilökohtaisesti.

Pirjo Koskinen.   Teija Simola.   Tuija Jokinen.

Pirjo Koskinen

Valmistuin urheiluhierojaksi 1988 Kuortaneelta ja fysioterapeutiksi 2004 Tampereelta. Olen suorittanut kuntosaliohjaajakoulutuksen FAF Gym Instructor. Personal Traineriksi kouluttauduin 2014. Olen toiminut kuntosaliyrittäjänä jo 20v ja työ jatkuu edelleen sekä kuntoutuksessa että kuntosalilla. Mukaan on tullut myös kahvakuulan ryhmäohjaus. Vapaa-ajalla käyn mieheni kanssa tietenkin kuntosalilla. Perheeseeni kuuluu kaksi aikuista lasta.

 

Teija Simola

Olen 1988 valmistunut fysioterapeutiksi (ent. lääkintävoimistelija) Rovaniemeltä. Olen erikoistunut työterveyshuoltoon 1992 Tampereella ja tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan 2005 Porissa sekä Terve Urheilija –kouluttajaksi 2007 Tampereelta. 2014-2015 olen erikoistunut urheilufysioterapiaan (sert.). Kuntosaliyrittäjyys tuli mukaan kuntoutuksen lisäksi v.2006. Vapaa-ajalla vietän paljon aikaani myös urheilukentän laidalla ja usein kentän puolellakin. Liikkuvaan perheeseeni kuuluu mies, aikuiset lapset ja koira.

 

Tuija Jokinen

Olen valmistunut Porista kuntohoitajaksi 1983, fysioterapeutiksi 1991 ja erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan 2005, ja lisäksi PhysioPilates-ohjaajaksi Helsingistä 2013 ja Physio Traineriksi 2015. Vapaa-aikanani kulutan lenkkitossuja, suksia, lumilautaa, rullaluistimia, polkupyörää...."vierivä kivi ei sammaloidu". Perheeseeni kuuluu kaksi aikuista lasta.

         
Eeva Kanerva.   Hannu Lehtimäki.   Marja Markula.

Eeva Kanerva

Olen valmistunut fysioterapeutiksi Tampereen ammattikorkeakoulusta vuonna 2018. Fysioterapiapalveluiden lisäksi tarjoan hieronta-, personal trainer- sekä ryhmäliikuntapalveluita. Opiskeluikanaolen toiminut paljon erilaisten ryhmäliikuntatuntien ohjaajana sekä työskennellyt fysioterapiapalveluiden parissa yksilövastaanotolla. Vapaa-ajalla harrastan monipuolisesti liikuntaa ja kuljen mielelläni luonnossa. Toivotan Sinut tervetulleeksi palveluideni pariin!

 

Hannu Lehtimäki

Valmistuin fysioterapeutiksi (ent. lääkintävoimistelija) Tampereelta 1993. OMT-tutkinto 2003 koulutuspaikkana Helsinki. Ortopedinen manuaalinen terapia (OMT) on tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian erikoistumista 3.5 vuoden lisäopinnoilla. Akupunktiokoulutus 2004. Vapaa-aika kuluu lentopallojunioreiden valmennuksen parissa sekä lentopallokatsomossa. Omaa kuntoa yritän hoitaa lenkkeilemällä sekä talvella hiihtämällä. Perheeseen kuuluu 13-vuotias tytär.

 

Marja Markula

Toimin toimistotyöntekijänä täällä Kunnon Startissa. Työhöni kuuluu myös paikkojen pitäminen puhtaana ja tarvittaessa opastan asiakkaita kuntosalin puolella. Parasta työssäni on kivat asiakkaat! Perheeseeni kuuluu 2 poikaa ja 2 kisua.

         
Riikka Lausniemi.        

Riikka Lausniemi

Olen Kunnon Startin uudempi tulokas toimien ryhmäliikuntaohjaajana. Jumppia olen ohjannut yli 20 vuotta. Personal traineriksi ja kuntosaliohjaajaksi kouluttauduin Australiassa vuonna 2005 (Fitness institute of Australia). Ravinto- ja hyvinvointivalmentajaksi (FAF, Valmentamo) olen opiskellut vuonna 2012. Ulkomailla viihdyin yli 10 vuotta ja nyt vapaa-aika kuluu 4 lapsen ja miehen kanssa uusperhearkea pyörittäessä.

       
         

Sitä ei koskaan tiedä mihin pystyy ennen kuin yrittää.
(kansainvälinen sanonta)

 

   
Kunnon Startti.